Бизнес клиенти

Нашите решения за повече устойчивост
и независимост във Вашата компания

Ние Ви предлагаме цялостна услуга и Ви придружаваме по целия път до Вашата фотоволтаичната система

От първата консултацията до пускането в експлоатация – ние сме на Ваше разположение по всяко време. Адаптираме фотоволтаичната система към Вашите сегашни и бъдещи нужди и вземаме предвид развитието на пазарните обстоятелства, за да подготвим компанията Ви за бъдещите предизвикателства.

• Анализ на Вашите индивидуални условия и нужди

Анализираме местните условия, за да определим потенциала при изграждането на фотоволтаична система. Също анализираме Вашите нужди, за да Ви предложим индивидуално решение.

• Гледаме напред

Вземаме предвид не само текущото Ви потребление на енергия, но и развитието на бизнеса Ви и свързаното с него допълнително потребление на електрическа енергия или използването на други технологии, като например електрическа мобилност или термопомпи.

• Разработване на решение

Вашето индивидуално решение се разработва и Ви се представя. След Вашето одобрение вече можете да реализирате своите енергийни виждания.

бизнес

Индивидуална консултация за Вашия фотоволтаичен проект

Консултация на проектни документи и при комуникацията с всички институции

От А до Я – ние се грижим за Вашия проект и го изготвяме от първата консултация, през административния път до фазата на експлоатазция. А на вас остава да се насладите на новата си фотовалтаична система.

Ние сме Вашият доверен партньор и след приключване на проекта

Ако след приключване на проекта все още имате въпроси относно Вашата фотоволтаична система, ние с удоволствие ще Ви помогнем. Винаги имаме решение за Вашите желания и намерения, за разширения или въпроси относно други системи.

• Действаме по убеждение

Нашата ежедневна работа е в съответствие с нашия мироглед и нашите убеждения. Това ни помага да Ви подкрепяме, изпълнени с амбиция и мотивация, и да сме сигурни, че никога няма да Ви свърши енергията.

Вашите предимства с фотоволтаична система
от Sonnis Energy

Икономичност

Намаляване на разходите за енергия и увеличаване на стойността на имота

Независимост

Минимизиране на финансовите и геополитическите рискове

Устойчивост

Вашия принос за устойчиво бъдеще и опазването на климата